VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Resor
    29 Jul 2013

Orsa Björnpark

Kategori: Resor / 2013
Roadtrip dag 4, del ett av fyra. Vet egentligen inte varför jag skriver det här inlägget, antar att jag bara vill ha allt på semestern dokumenterat. Men bilderna från Orsa Björnpark blev riktigt kassa allihopa och det var inte ett sånt där jätteroligt ställe. Börjar tröttna rejält på djurparker, egentligen är jag trött på det mesta som kallas sevärdhet och har skyltar med information och där turister flockas. Jag vill upptäcka vildmarken, vara ensam och hitta saker få människor sett. Tyvärr är det väl så att de största delarna av världen numera är upptäckt. I alla fall, Orsa björnpark kommer här, inte värt 225 kr enligt mig.
 
Uppstoppad björn, den var mjuk.
 
Alla isbjörnar var instängda i små hägn, jättetråkigt för det var dem jag ville se och fota. De bruna björnarna var livliga iaf.
 
Fröken "fota mig och min macka!", så blir det en sån här ful bild. Det lilla glaset med fanta kostade btw 25 kr. Och var hälften is.
 
Ja ni ser ju hur vackra bilder det blev från första stoppet av dag 4... Men man kan int va snygg jämt! ;) I nästa roadtripinlägg ska jag visa bilder från vackra Storstupet! Det blir mycket roligare :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?