VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Resor
    17 Jul 2013

Roadtrip dag 1 - Till Delsbo

Kategori: Resor / 2013
Ett inlägg om första dagen på roadtripen. Vi skulle komma iväg klockan 15 hade vi bestämt, men blev försenade så klockan 17 var vi äntligen på väg. Stannade i Älandsbro och köpte lösgodis på Godishuset, har alltid velat gå in där trots att jag egentligen är lite emot lösgodis (kan tycka det är lite ofräscht, har sett alldeles för mycket då jag jobbade i butik) men med över 500 sorter så är det lite svårt att motstå, så vi stannade och köpte godis, för 99 kr.. Egentligen var ett stopp i Birsta planerat för att äta och köpa lite nödvändigheter som picknickfilt mm men det hanns såklart inte med eftersom affärerna hann stänga. Istället stannade vi och åt våra medtagna baguetter och åkte sen hela vägen ner till Delsbo och Madde och Daniel.
 
Vi kom fram vid 20, satt inne en stund och sen tog Madde med oss på en tur för att kika på naturen och lite roliga grejer. Kaffe, te och fika hade vi med också, helmysigt!
 
Till den här utsikten åt vi bullar! Där hade man ju kunnat sitta hela natten, det var så fin färg på himlen och öarna låg liksom helt perfekt i det där stilla platta vattnet. Låter flumm men det var himla vackert alltså. Kommer dock inte ihåg vad stället hette..
 
Udda konst i Moviken. Konst är ju egentligen inte min grej men det här var annorlunda, det var mitt ute i naturen, ingen som övervakade utan man kunde gå runt där vilken tid på dygnet som helst och kika på dom knepiga sakerna, om man hittade dem. Har aldrig sett något liknande. Det fanns t.ex ett par ben mitt ute i vattnet, som om någon stod på händer. Läskigt. Fågelstatyn på bilden, vad var det för text till den nu igen? "Fågel, typ." tror jag haha. Helt störd utställning, men det är ju det som är det roliga!

Här är jag med den livs levande gula fågeln Jolly, lite rädd var jag allt men den var snäll. Har två roliga bilder på fågeln och Jimmy också, ska göra en liten gif på den bara haha gud vad vi skrattade åt dem alltså när vi kollade igenom kameran!
 
Drog oss tillbaka till bilen vid halv 2 (vi fick sova inne eller i husvagnen om vi ville men är det bilsemester så är det!) och somnade någon timme efter att vi grejat klart med gardiner och sånt. Insåg ju att jag hade glömt att göra gardiner till de två små fönstrena längst bak i bilen, de fönstren fanns nämligen inte i gamla Saaben så jag tänkte inte alls på att jag skulle måsta göra hela 8 gardiner till nya bilen men vi löste det med att hänga upp tshirts med nålar. En perfekt första dag! Dag två kommer när jag har tid att ordna med bilder .. :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Anna - Vitt eller svart
17 Jul 2013 - 10:21
............................................................................................................................................................................................................

Hejhej!

Det låter lite som min bröllopsresa, roadtrip till DK där vi sov i bilen. Mysigt var det!

Kolla in här och återkom till mig: http://vittellersvart.blogspot.se/2013/07/grattis-till-sju-vinnare.html

Kram Anna

Svar: Det är underbart med bilsemester, tycker det är så praktiskt att alltid ha det man behöver med sig :)
Tuusen tack, vad roligt jag har mailat dig :)
Liie

2
► Madde
17 Jul 2013 - 12:40
............................................................................................................................................................................................................

Stället vi var på och fikade heter Avholmsberget, himla mysig bild du fick på utsikten!
Så svårt att fånga himlen...jag lyckas nästan aldrig med det så det var bra gjort :)

Svar: Tack! Fast jag vet ju inte vad jag gör med kameran så det var mest bara tur, och lite levels i ps :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?