VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Information
    01 Jul 2013

Semesterinformation

Kategori: Information / 2013
Ja, lite semester bör jag väl ta känns det som, min kära sambo har fått 7 dagar ledigt så vi drar på roadtrip!
 
FRÅN FREDAG 5 JULI KLOCKAN 16.00 TILL SÖNDAG 14 JULI GÅR JAG PÅ SEMESTER FRÅN DROPS OF LIGHT!
Det går såklart bra att beställa medans jag är borta, men inget kan skickas ut förrän måndag 15 juli. När jag kommer hem tar jag itu med beställningarna i turordning.

VILL DU HA DIN BESTÄLLNING INNAN JAG GÅR PÅ SEMESTER?
Payson: Beställ senast 4 juli. Betalningen syns direkt och jag skickar din beställning direkt.
Postförskott: Beställ senast 4 juli. Jag skickar din beställning direkt, du betalar när du hämtar ut den.
Förskottsbetalning: Beställ och gör din betalning senast 2 juli. Det här alternativet är långsammare än de andra två då det tar 1-3 vardagar för pengarna att komma in på bankgirot. Jag skickar din beställning efter att betalningen mottagits.
 
Och för dom som vill beställa mitt i semestern, vad ska de få för något extra för att de får vänta? Någon slags kompensation vill jag ju ge men jag vet inte riktigt vad, vad tycker ni?
 

Ska ta fram en vinnare i tävlingen innan vi drar också, förhoppningsvis kan jag presentera och kontakta en vinnare imorgon! Tack så hemskt mycket för alla bra tips ni gett mig, tre månaders semester och åka runt i hela Sverige skulle vara något, har fått så mycket lockande förslag! Får satsa på det något annat år ;) Nu ska jag först bli frisk, har legat däckad ett par dagar nu men jag ser ljuset i tunneln, tror jag!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?