VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    21 Jul 2013

Smarta saker till bilsemestern

Kategori: Tips - Blandat / 2013
Alltså Smartasaker.se, det är en av mina absoluta favoritbutiker, vill ha nästan allt där! Mycket passar bra för bilsemester, jag hade spanat in lite grejer innan vi åkte men hann inte med att köpa eftersom jag aldrig kunde bestämma mig för vad jag skulle satsa på när jag inte hade råd att köpa allt, haha. Får bli till nästa år istället. Här kommer fem praktiska saker jag vill ha:
 
1. Packfodral 5pack. När man bara har en vanlig personbil som man ska packa och dessutom sova i en vecka är det viktigt att man har koll på vart alla saker är i trängseln. Jag packade alla kläder i en resväska den här gången, men det blev stökigt snabbt då man rotar runt, då är det bättre att ha dem uppdelade såhär. Hade min hudvård/duschgrejer/smink/reseapotek/solkrämer uppdelade på 5 olika necessärer i år, så det vill jag absolut göra med kläderna i framtiden också, jättesmidigt!
 
2. Ordning i bilen. Samma här, viktigt att organisera. Vi packade det som inte tillhörde kategorin kläder i en stor plastkorg i år som alla andra år, men även där blev det struligt redan efter första dagen. Den här organiseringslådan skulle vara perfekt för toarullar, ficklampan, paraplyet, lite pennor och papper och småspel mm.
 
3. Carbage, bilskräpsamlare. På semester samlar man på sig mycket skräp, godispapper, hushållspapper, kvitton, äppelskrutt. Viktigt att ha någonstans att kasta det. Vi hade en rosablommig liten papperskorg med oss, men det var hur opraktiskt (och fult) som helst, den stod inte still någonstans så vi körde med en påse på golvet efter ett tag, men det var inte så smidigt det heller. Bättre med en sån här som sitter fast på växelspaken eller på dörren.
 
4. Travalo, påfyllningsbar fickparfym. Hur bra grej som helst när man är ute på semester, istället för att släpa med sig hela stora parfymflaskan så fyller man över sin favoritparfym i den här lilla. Passar också väldigt bra när man bara ska ut på stan eller iväg på fest. Mycket mindre risk för att man får parfym i hela väskan och det blir lättare att bära på :)
 
5. Fickduschen. Det här är egentligen inget jag behöver eftersom vi bor på campingar när vi är ute, men ändå vill jag ha en, haha! Tänk vad mysigt att hänga upp i ett träd i skogen eller vid sjön efter att man gjort en heldag i naturen och duscha av sig med vatten som legat och blivit varmt över dagen i den där svarta säcken.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sanna Widman
21 Jul 2013 - 18:18
............................................................................................................................................................................................................

Så smart allt! :)

Svar: Eller hur!
Liie

2
► JUNITJEJ
25 Jul 2013 - 21:29
............................................................................................................................................................................................................

Tack för tipsen!

Svar: Så lite så :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?