VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Resor
    16 Jul 2013

Storstupet - Du kommer fastna

Kategori: Resor / 2013
storstupet
Jag älskar att klättra och ha mig, så när jag såg chansen att få en kul bild på en hög klippa så tog jag den såklart trots att man sambo skrek från andra sidan forsen att "du kommer fastna däruppe!". Halvt sant, men värt det. När man klättrar uppåt kan man ju trycka ifrån med benen och liksom ta sig upp på ganska omöjliga ställen, men när man ska ner däremot är det inte lika enkelt, då är det armmuskler man måste ha som sakta kan häva ner en tills man når någon liten ficka att stoppa foten i. Det tog tid att komma ner, men ner kom jag! Utan att göra illa mig dessutom. Lite spänning måste man ju ha på resan också ;) Storstupet var ett fint ställe, dit skulle jag kunna åka igen.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madde
16 Jul 2013 - 16:09
............................................................................................................................................................................................................

haha men din toka! Hade nog svimmat om jag varit med där ;)

Svar: Haha nä det är inget jag rekommenderar till höjdrädda ;)
Liie

2
► Patrik
16 Jul 2013 - 20:00
............................................................................................................................................................................................................

Blev ju en riktigt bra bild det där :) Ser ut som det var rätt bra gjort att klättra både upp och ner där.

Svar: Tack! Jag var allt lite stolt när jag tagit mig upp (och ner) hehe ;)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?