VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    16 Jul 2013

Vill du ha minskad mens?

Kategori: Tampons for free / 2013
När jag kom hem från semestern hade jag två paket som väntade på mig från R.E.D.D. Free (som ger bort gratis tamponger, du kan också få!) Den här gången fick vi tamponger i superstorlek istället för normal eftersom de samarbetar med Cyklo-F, receptfria tabletter utan hormoner för dem som vill minska sin rikliga mens. Läs mer om Cyklo-F här och se om det är något för dig. Tabletterna går att köpa med 30% rabatt på Apotea.se nu, ange kampanjkoden Cyklo-F i kassan.
 
Jag har ingen aning om det här funkar. Är själv lyckligt lottad med väldigt lite mens, eller så är det mina p-piller som gör det, hur som helst så är jag glad för det. Kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste vara att alltid måsta vara på sin vakt under den delen av månaden... Jag skulle nog testa allt jag kom över som kunde hjälpa om det hände mig. Det här kanske är onödigt att skriva eftersom jag förutsätter att alla gör det, men läs bipacksedeln innan du testar Cyklo-F. Jag är lite rädd för blodproppar och det står bland annat i foldern jag fick att du som haft blodpropp inte ska använda dessa tabletter så jag måste bara skriva ut det.
 
I Vippaketet som också hade skickats till mig fanns produkter från Meda OTC's andra varumärken:
 
SB12 Boost - Tuggummin mot dålig andedräkt. Smakade ett nu, gott och det känns fräscht :)
Lactal Balans - Återställer balansen i underlivet vid för högt pH-värde.
Sensual Balans - Gel som ökar den sexuella njutningen hos kvinnan.
MittVal Kvinna - Kosttillskott som hjälper till att kompensera bristen på järn och att fylla på vitamin- och mineraldepåer med framför allt kalcium, vitamin D och folsyra. Den ska jag testa imorgon faktiskt, extra vitaminer är aldrig fel.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► LILITH - boktokig mamma med Borderline
16 Jul 2013 - 19:55
............................................................................................................................................................................................................

Sen jag fick p-spruta, fast i tablettform, har jag inte blött en droppe. Det var ungefär sex år sen. Helt underbart.

Svar: Åh men du vad härligt! Jag har aldrig testat något annat än p-piller för jag är så rädd för vad som händer om jag slutar med dem haha. Kanske får man värsta mensen, dålig hy och går upp i vikt och allt man hört talas om som kan hända. Så jag vågar inte byta mot något annat preventivmedel..
Liie

2
► LILITH - Boktokig mamma med borderline
16 Jul 2013 - 20:29
............................................................................................................................................................................................................

Fast det är ju p-piller men de stoppar blödningarna helt i rätt dos. Sprutan blödde jag dagligen i 9 månader av men tabletterna funkar.

Svar: Ahaa det fattade jag inte :p Men usch för att blöda varje dag, tur du hittade tabletterna istället.
Liie

3
► ADARAS.se - Where blog meets magazine!
17 Jul 2013 - 13:14
............................................................................................................................................................................................................

Åh vilket nice paktet :D Längtar efter mitt!

Svar: Ja det var ett trevligt paket, som alltid :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?