VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vinnare
    03 Jul 2013

Vinnaren är...

Kategori: Vinnare / 2013
Har fått in så mycket bra semestertips och det var inte minsta lilla lätt att välja vem som skulle få vinna men till slut så fick jag gå på magkänslan helt enkelt. När Saga skrev om Silverfallet i Abisko så fastnade jag direkt och det är det stället som jag tänkt på mest i veckan. Därför är vinnaren Saga, grattis! Jag kommer maila dig strax.
 
Vi kommer dock inte åka dit, det är närmare 90 mil en väg och det hinner vi inte på en vecka. Det blir någon gång när vi har minst två veckor på oss, så man kan ta det lugnt och stanna där man vill efter vägen.
 
Vi får se om det blir någon roadtrip, jag är fortfarande förkyld (även om det blivit lite bättre) och det känns som att hjärnan ska ploppa ut genom öronen snart. Att bo i en bil i sju dagar känns då inte som det smartaste draget. Håll tummarna för mig att jag blir frisk till på fredag! Behöver verkligen komma iväg. Men nej, nu ska jag maila Saga, hoppas ni tyckte det var en rolig tävling :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Maya
09 Jul 2013 - 09:34
............................................................................................................................................................................................................

Grattis Saga!

Jätterolig tävling, hoppas det blir fler :)

Svar: Det blir säkert fler tävlingar i framtiden, jättekul att höra att du gillade den! :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?