VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    29 Jun 2013

Knäskydd till arbetsbyxor!

Kategori: Kläder / 2013
Protecty tyckte om mitt inlägg och skickade knäskydd, värsta bästa! Godis fick jag också, var nära på att slita upp påsen på en gång men bloggdelen i mig stoppade och skrek "du måste ju ta en bild!" ;)
 
I Över ett halvår trodde jag inte det fanns någon knäskyddsficka eftersom det logiska skulle vara att stoppa in skydden uppifrån tyckte jag, och där fanns inget hål. Fick gå in och läsa om byxorna igen på Protectys shop och där stod det ju att det visst fanns knäfickor så jag kollade nerifrån och visst, där fanns hålet! Med en uppsydd flik (som på ett kuddfodral liksom) så skydden inte ramlar ur. Så ni som har dessa rosa byxor, dom här knäskydden passar utmärkt så ni vet. Tack Protecty!
 
Visst har brallorna blivit fina med all vitfärg förresten? ;)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
29 Jun 2013 - 18:44
............................................................................................................................................................................................................

Knäskydd är riktigt bra att ha ibland. Utan så blir man ju rätt stelbent efter en stund om man kryper på golvet och spikar, eller gör något annat som innebär att man står på knä mycket.

Svar: Ja det är hemskt utan, mycket bra uppfinning :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?