VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Rabattkoder
    05 Mar 2013

Eyeslipsface

Kategori: Tips - Rabattkoder / 2013
Jag passade på att göra en beställning på eyeslipsface.co.uk nu inatt. Egentligen borde jag spara pengar men när det är halva priset på allt (se koden i bild, giltig till 5 mars 11.30 tror jag) så kunde jag inte låta bli, min mascara håller på att ta slut och jag gillar verkligen den här, bättre än alla jag testat, även bättre än alla dyra! Den smular inte sönder eller kladdar, och ordinarie pris på den är runt 30 sek, galet ju. Tar två på en gång.
 
Ögonbrynsgrejen är smidig med för mig som verkligen måste tämja mina ögonbryn varje dag. Lat är jag också, så det är bara att dra den över ett par gånger så sitter dom där dom ska och man har fått lite finare färg på dem utan att det ser överdrivet ut.
 
Så till latheten igen, gillar sminkborttagningswipesen också, perfekt trötta kvällar. Nagellacket vet jag inte vad det är, jag hoppas att det är en sån som gör vanligt nagellack matt, men jag har ingen aning, köpte det bara för att komma upp i exakt 25 euro för att kunna använda halva priset-koden. Snittpriset på varje grej med frakt inräknad: 23.50 sek. Det kan jag leva med. Nu har jag smink resten av året. Ska förvara de oöppnade i kylen så håller de finfint tror jag.
 
Har ni handlat från e.l.f. någon gång? Har ni någon favoritprodukt man borde testa?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Carolina
05 Mar 2013 - 17:04
............................................................................................................................................................................................................

Åh, har funderat på att beställa från elf flera gånger men det har aldrig blivit av, synd att man missade halva priset koden nu också men men det kommer fler gånger :)

Svar: Elf är verkligen värt ett försök tycker jag, så billigt att det inte gör något om något råkar bli fel nyans eller så. Signa upp dig för nyhetsbrevet så får du alla rabatter direkt i mailen vetja!
Liie

2
► Mikaela
28 Mar 2013 - 15:53
............................................................................................................................................................................................................

jag köper min mineralfoundation från elf! Det är den enda jag hittat som är tillräckligt ljus till min bleka hy, haha! Den är superbra i alla fall. Beställde en vattenfast eyeliner en gång som var sämst dock, men överlag verkar de ha bra grejer :)

Svar: Oh jaså vill du länka foundationen? Jag är också riktigt blek speciellt på vintern.
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?