VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    29 Mar 2013

Köp mina skor!

Kategori: Kläder / 2013
Behöver pengarna mer än skorna, köp dem och spara över 1000 kr motför att köpa dem till ordinarie pris! Använda ca 4 gånger och därmed skitfina fortfarande. Jag har dessutom iskalla fötter (bevis hittas i kategorin kläder) året runt så det finns inte minsta lilla fotsvett i dem heller :) Perfekta för dig som gillar att vara ute och promenera på vintern. Köp nu och spara till nästa vinter vetja, skönt att inte behöva tänka på vinterskor när snön börjar komma. All info om skorna finns på Tradera och auktionen avslutas nu på söndag. Jag bjuder till och med på spårbar frakt!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?