VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER
   O N T !

    Kategori: Träning
    03 Mar 2013

O N T !

Kategori: Träning / 2013
Jahejochhå. Agda 85 här! Kan varken gå normalt eller sätta mig ner. Kommer jag ner så kommer jag inte upp. Jäkla stjärtträning alltså. Tydligen tog den i alla fall. Det jag gjorde var helt vanliga utfall (youtubevideo, har ingen aning om vad dom säger då jag inte har något ljud på datorn men så ni ser vad jag menar).
 
Jag är inte den som bör prata om sets och reps, gjorde bara lite vad jag kände för så är ni ivriga att lära er så  googla tror jag är bättre än att jag ska berätta i detalj hur mycket jag gjorde. Körde några set i alla fall och hade tyngre och tyngre vikter i varje set, men då blir det såklart mindre reps också ju tyngre det blir. Med tyngre menar jag då som väldig nybörjare att jag började med 1.25 kilo i varje hand och slutade med runt 4 kilo, hehe. Så gick jag 10 min för att få upp pulsen, sen gjorde jag alltihopa igen.
 
Rätt eller fel? Ingen aning, men träningsverken from hell fick jag i alla fall!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Mirre Syr
03 Mar 2013 - 15:47
............................................................................................................................................................................................................

Hejsan!
Nu är vinnarna korade i min blogg. Kika gärna in för att se om just du vann!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?