VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    24 May 2013

10 km i timmen!

Kategori: FitnessFighten / 2013
Idag är jag stoooolt över mig själv! I träningsprogrammet som vi kör på FitnessFighten ska vi köra cardio 10 minuter i början innan vi börjar med styrkan för att få upp pulsen, och sedan 10 minuter till mitt i styrkepasset för att återigen jobba upp pulsen.
 
I början av månaden hade jag så dålig kondition att jag fick lov att gå blandat med jogg på 6-9 km i timmen för att inte typ tuppa av, ibland kom jag inte ens upp i 9 km... Idag, 24 dagar senare, sprang jag dessa 10 minuter på 10 km i timmen! Alltså det går så himla snabbt att jobba upp konditionen om man bara försöker! Det är synd att det går lika snabbt neråt om man lägger av, men ändå. Nu skulle jag nog inte palla 10 km i timmen så mycket längre än 10 minuter, men försöker glädjas åt det lilla :)
 
Har vattenpaus nu efter att ha kört FFpasset, sen tänkte jag ge mig på löpbandet igen faktiskt. De här sista dagarna har jag verkligen känt mig så stark, konstigt nog, men det är bäst att ta i när styrkan väl infunnit sig, man vet aldrig när den försvinner..
 
Hoppas det går lika bra för alla er andra fightare där ute! Bara 6 dagar kvar!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
24 May 2013 - 15:26
............................................................................................................................................................................................................

Brukar gå ganska snabbt att öka uthålligheten också så man klarar tempot längre än tio minuter. Men det är som du säger, lika lätt att tappa också bara man låter bli att försöka. Min kondition är ganska kass nu efter vintern och jag har inte tagit tag i den än... borde nog göra det. Blir inspirerad av att andra får resultat :)

Svar: Ja jag får försöka hålla ut lite längre så blir det nog bara bättre och bättre med tiden :) Kämpa på, det är jobbigt att komma igång sen brukar det flyta på ganska bra, men det vet du nog redan ;)
Liie

2
► Madde
25 May 2013 - 20:46
............................................................................................................................................................................................................

Fan vad bra du är! Och klart man får glädjas över 10 minuter, det är ju en bra stund, jag orkar bara springa i ca en halv minut ju! haha
Man ska ha små mål så man uppnår dem innan man tröttnar :)

Svar: Ja man får se det som så att det går framåt i alla fall :) Samma var det för mig, en halv minut var vad jag orkade ungefär innan!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?