VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Roligt
    28 May 2013

5 frågor till mig!

Kategori: Roligt / 2013
Inne hos Anna kan man nu läsa en liten intervju med mig om mitt företag, jättekul att få vara med på tycker jag då hon kör intervjuer med "kvinnor som kan och vågar" (hennes egna ord) varje vecka. Finns många andra inspirerande intervjuer att läsa hos henne också, så kika in :) Själv så har jag fastnat för hennes jättekaniner med, uuuunderbart fina!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
28 May 2013 - 18:29
............................................................................................................................................................................................................

Fan va kul och den var intressant med så klart.

Svar: Kul att du gillade den :)
Liie

2
► Heliophilia
28 May 2013 - 21:55
............................................................................................................................................................................................................

Vilken bra intervju! Jag brukar faktiskt vara inne på hennes sida och läsa men nu var det ett tag sedan så jag hade missat dig. Tur att du påminde! Man kanske skulle ta och be att få vara med och bli intervjuade någon dag. :)

/anna

Svar: Roligt att du tyckte om den! Ja hon har en mysig sida tycker jag :) Klart du ska fråga, det får du säkert! Jag skulle gilla att läsa om dig!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?