VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Speciellt
    24 May 2013

Att se sig själv i nyhetsbrev!

Kategori: Speciellt / 2013
Alltså det är ju alltid fullkomligt jättekul när man får se sig själv i nyhetsbrev helt plötsligt! Det händer inte så ofta så blev lite chockad när jag läste Protecty.se's senaste nyhetsbrev, som främst handlar om en rejäl rea på arbetsskor, men de fina rosa arbetsbyxorna fick vara med på ett hörn också!
 
Är du i behov av ett par skyddsskor, passa på nu! Eller kanske behöver du ett par rosa brallor att arbeta med i trädgården? Ommålning av huset? Altanbygge? Eller så vill du kanske bara vara snygg när du målar om någon mindre möbel där hemma i lägenheten? Med koden PRFF1351 slipper du dessutom frakten på 65 kr om du beställer innan söndag :)
 
Mina arbetsbyxor har tyvärr inte blivit använda så mycket, har inte haft tid med några projekt förutom påskäggstillverkandet. Men jag längtar efter att renovera, måste bara komma igång och köpa det som behövs, men som ni vet är vi ju lite lata också..

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Grimgoth
24 May 2013 - 17:48
............................................................................................................................................................................................................

Fan va cool och ett grattis är fan på sin plats!

Svar: Man tackar :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?