VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    30 May 2013

Då var det bara en måltid kvar!

Kategori: FitnessFighten / 2013
Här har man gått och trott att man kör alla dagar i alla månader när man kör FitnessFighten. Idag fick jag veta att man bara kör 30 dagar i alla månader (utom februari då), så min sista dag var idag! Erkänner att jag är lättad. Mina knän mår inte bra alls nu, igår kunde jag inte köra konditionen på grund av knäna. Motivationen har inte heller varit på topp alls de senaste dagarna eftersom jag inte känt den förändringen jag velat. Det känns verkligen som att resultaten inte kommer vara bättre än FitnessFighten Juni 2012. Där jag var sjuk 13 av dagarna dessutom, den här gången har jag tränat alla dagar.
 
Nu låter jag väldigt negativ känner jag... Givetvis känner jag skillnad, kroppen har förändrats men jag har svårt att vara nöjd när jag förväntat mig så mycket mer. Vi får se imorgon hur mycket som har hänt, nya mått och bilder ska tas imorgonbitti!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?