VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kläder
    05 May 2013

En fin tröja!

Kategori: Kläder / 2013
Klädinlägg är väl inte min starka sida men hej vad fin den här tröjan var! Känns som en perfekt beachtröja, lätt och somrig och vit och fin. Och jag gillar mönstret, faktiskt! Om den finns kvar 1 juni när jag är klar med FitnessFighten så tror jag faktiskt jag ska köpa den. Hittas här på Bubbleroom.se!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► bara anna
05 May 2013 - 21:51
............................................................................................................................................................................................................

hej hej!

Vill mest bara kolla om du har fått mina frågor som jag skickade för ett tag sedan?

Vad duktig du är som kommit igång med träningen. Kämpa på!

//bara anna
annacecar.blogspot.com

Svar: Heej! Ja jag har fått dem, men har haft så mycket att göra och en av frågorna var så svår att jag måste tänka ett tag tror jag.
Tack!!
Liie

2
► Wilma Granström
06 May 2013 - 12:10
............................................................................................................................................................................................................

Svar: Ja det var asgott :D

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?