VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    28 May 2013

Godmorgon!

Kategori: FitnessFighten / 2013
Idag känns det väl sådär, fortfarande fyra tunga dagar kvar. Kommer fortsätta äta och träna som jag ska, men jag undrar om ens sinnesstämning kan sätta sånna stora käppar i hjulet för förändring som det känns som att det har gjort. Jag smygmätte mig faktiskt igår, plus 1 cm över naveln sen sista mätningen, alltså från att -8 cm till -7 totalt.
 
Kan inte förstå riktigt hur det funkar, har tränat varje pass ALLA dagar, plus tränat extra 17 av dessa dagar. Inte ätit en enda liten sak som man inte får, alltså inget socker, sötningsmedel eller tillsatser. Skött mig ganska exemplariskt faktiskt förutom två dagar när jag var matlös, men ändå höll mig inom vad man får äta då också.
 
Har räknat ut också att precis på fotodagen så kommer mensen som ett brev på posten, hej uppblåst mage och hejdå chansen att ens bli påtänkt som finalist... Och när tävlingsmomentet med säkerhet är borta ja då har jag ingen motivation kvar alls. Heja! Det kommer roligare inlägg under dagen.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Lovisa
28 May 2013 - 13:52
............................................................................................................................................................................................................

Ta det lugnt med centimeter paniken jag känner igen mig. Men det är muskler tror jag :)

Svar: Men kan ju alltid hoppas.. :p
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?