VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    17 May 2013

Hudvårdsset!

Kategori: Tampons for free / 2013
Jag var väldigt skeptisk till denna serie måste jag erkänna när jag fick hem de obligatoriska gratis tampongerna och serien i brevlådan från R.E.D.D. Free. Saker som har sån där gulgrön färg tittar jag inte ens åt i butiker, färgen lockar inte alls till köp för min del och jag tror att allt med den färgen och namnet oliv ska lukta ren olivolja. Men eftersom jag fick det testade jag såklart, luktade lite försiktigt och förvåningen var total, vilken härlig doft! Det luktar äpple, melon och jasmin och inte alls bara oliv! Gott ju :) De här tre produkterna var vad jag fick testa...
 
- Oliva by CCS Eco Hand Cream
- Oliva by CCS Eco Body Lotion
- Oliva by CCS Eco Intensive Moisturising Face Cream
 
...och jag gillar dem allihopa! Ansiktskrämen är dessutom parfymfri och känns väldigt fräsch. Har inte testat bodylotionen mer än på armen men det kändes bra i alla fall. Handkrämen försvinner in i huden direkt och det är mycket positivt, är extremt otålig när det kommer till att vänta på att saker ska torka haha. Hamnar bland topp 5 av handkrämer jag testat, dock inte på förstaplats, men att den är ekologisk väger högt! Hela 98% av råvarorna som använts i den är certifierade och godkända att använda i en ekologisk produkt. Samma med body lotionen och 96% i ansiktskrämen. Alla tre är fria från parabener, mineralolja och silikon.
 
- Oliva by CCS Eco Intensive Moisturising Face Cream går att köpa för 69 kr (ord. pris 89 kr) och fraktfritt på Apotea.se nu!
- Vill du ha gratis tamponger hem i brevlådan varje månad? Läs mer på R.E.D.D. Free.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Linn
17 May 2013 - 16:03
............................................................................................................................................................................................................

Jag har köpt Oliva serien tidigare och gillar faktiskt den!

Däremot håller jag fortfarande på och e-postar med REED FREE angående gratistamponger. De påstår att de har skickat till mig men jag har aldrig fått några. Då skulle de göra ett extrautskick för någon månad sedan men det har jag inte heller sett till. Och nu får jag inte längre något svar när jag e-postar dom. Jag känner mig bojkottad!!!

Äh, det är inte så farligt, bara lite irriterande och dålig kundservice men det är i alla fall ett roligt samtalsämne på jobbet där dom skrattar tillsammans med mig åt dom försvunna tampongerna ;)


Svar: Har använt Olivagrejerna ett tag nu och är också väldigt nöjd faktiskt! Så tråkigt att det fortfarande inte är löst, det låter så olikt dem motför vad jag upplevt. Du har förresten fått svar här http://liie.se/2013/april/godnatt-med-oriptan-2.html då jag nämnde det i mitt senaste mail att du var missnöjd med hur det skötts. Men vem vet du kanske har en pakettjuv på postkontoret där dina brev hamnar, har läst i några bloggar att en del fått hem öppnade redd free paket och att saker fattats..
Liie

2
► Charlotte Andersson
17 May 2013 - 19:54
............................................................................................................................................................................................................

Åh, det ser härligt ut! Jag fick en liten tub med handkrämen med mina tampisar och den verkar riktigt bra :) Hur går du tillväga för att få så mycket prover vid varje utskick? Vet inte om jag har frågat detta innan men i såfall har jag glömt bort svaret, haha! Har funderat på det vid dina tidigare inlägg också :P

Svar: Jag är med i deras program för bloggare du kan läsa om det här http://www.reddville.se/FAQ.aspx#FAQ122 :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?