VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag tävlar
    21 May 2013

Jag tävlar hos Happywall!

Kategori: Jag tävlar / 2013
Jag brukar inte dela tävlingar så här men den här vill jag verkligen vinna! Happywall.se har en tävling där man kan vinna 3000 kr i presentkort att handla för, och det finns en del snygga tavlor som jag skulle kunna tänka mig att ha i sovrummet, bland annat dessa två. Eller så kan man ladda upp en egen bild, det vill jag allra helst göra men vet inte om jag har någon som är tillräckligt bra... Fototapeter kan man också göra av alla deras bilder verkar det som!
Världskarta i svatvitt, exakt min stil!
 
Nattljus med så fina färger!
 
Jag menar, hur bra skulle inte dessa passa här om man tar bort tvn, det supercoola tvspelet eftersom vi ändå inte spelar nu när vi spelat klart Donkey Kong haha, och ordnar med lite fler växter och ljuslyktor på bänken istället. Är ju ganska stor tom väggyta och J har länge tyckt att vi borde sätta upp en hylla, men jag är lite allergisk mot hyllor så det har inte blivit av. En tavla skulle jag gilla mycket mer! Men J skulle ju få vara med och välja tavla också såklart isåfall.
 

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?