VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    20 May 2013

Jobbjobbjobb

Kategori: Företagslivet / 2013
Det var en stressig vecka förra veckan, godisboxen.se behövde fler armband så skickade iväg en ännu större laddning innan helgen! Skynda beställ morsdagboxen om du vill ge mamma ett armband med en riktigt fin mammatext :) Nu hinner jag inte med att göra fler armband till dem, så boxarna finns bara i ett begränsat antal.
 
Har även ordnat det sista inför ett mammaevent som jag kommer synas på i ett litet hörn till helgen (om paketet kommer fram i tid dvs...) Jag kommer inte vara där själv men tävla om två fina smycken kommer man kunna göra :) Så helgen har varit full den också, med det och städning och träning. Och lite trädgårdsarbete faktiskt.
 
Idag är det mätdag i FF, ni får se mina siffror lite senare! Så besviken på ena siffran alltså...

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madde
20 May 2013 - 17:13
............................................................................................................................................................................................................

Men åh vad roligt att det går så bra med godisboxen! Kul för dig :)
Men armbandet var ju riktigt riktigt fint också så det är väl kanske inte så konstigt att de säljer bra ;)

Svar: Tack snälla! Det känns superbra, att äntligen ta ett litet steg framåt :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?