VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten, Företagslivet
    03 May 2013

Lite off just nu

Kategori: FitnessFighten, Företagslivet / 2013
Alltid lika trevligt med svettiga bilder eller hur! Nejmen, jag har som inte så mycket mer att bjuda på för tillfället. All energi går åt till att träna, laga mat, städa undan efter att man stökat ner i köket flera gånger om dagen, äta var tredje timme osv. Jag som avskyr att laga mat (en till anledning till varför jag ser ut och mår som jag gör) tycker det här är ganska jobbigt. Förhoppningsvis blir det ett grymt storkok i helgen så jag kanske slipper laga mat på i alla fall två veckor, det vore underbart! Tredje dagen med FF och än har jag inte brutit ihop, trots att det värker som tusan i typ varenda muskel.
 
Annars jobbar jag mest, Drops of Light-beställningar och så några extra sidoprojekt med företaget som tagit upp mycket av min tid. Har inte ens hunnit gå igenom någon kategori av svaren på enkäten än, och jag längtar hela tiden tills jag har tid att sätta mig och verkligen studera det! Men först måste jag göra allt annat som är viktigare, och den är en lång lista.. Tänkte mest bara kika in här och ja, uppdatera något i alla fall. Hoppas ni har en fin fredag!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?