VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Roligt
    24 May 2013

Mammamingel 2013!

Kategori: Roligt / 2013
Är det någon som ska på MammaMingel 2013 imorgon? Drops of Light sponsrar med ett bergskristallhalsband och ett budskapsarmband till en tävling där. Eftersom jag inte ska vara där själv så hoppas jag att det kommer se ut något liknande detta, har ingen aning om hur man som företagare gör när man har utställning och sånt, så jag chansade så får jag hoppas att någon mamma vill tävla i alla fall :) Mitt bord kommer säkert vara det minsta av alla men ja, det är något och det är kul att vara med på ett hörn!
 
Lärt mig saker har jag gjort också, jag FÅR INTE skjuta upp saker till sista minuten. Saker ska göras på en gång. Punkt.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► ctinas
24 May 2013 - 20:43
............................................................................................................................................................................................................

sv: tack! :D haha, så sant!

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?