VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    26 May 2013

Suck, pust och stööön

Kategori: FitnessFighten / 2013
Nu är jag less alltså, idag har inte varit någon bra FFdag alls... Ena dagen kan man verkligen känna sig på topp medans nästa är usel. Var ju till fina mamma för lite morsdagsfirande, en riktig fikadag men jag fick nöja mig med ett glas vatten medans de andra smaskade nybakta wienerbröd och stora saftiga kanelbullar. Både lät, såg och luktade underbart.
 
Träningen gick sämre än sämst också, sjukligt trött i kroppen och fick mjälthugg direkt på löpbandet och strax därefter kramp i vaden. Har känt att det varit på gång med kramp i benet de senaste dagarna men har lyckats undvika det tills nu. Genomförde passet i alla fall, på lägre än halvfart och lite robotaktigt. Jag ska verkligen träna i 31 dagar, det har jag gett mig faan på. Men det var inte minsta lilla kul.
 
Så var det dags för lunch sen, tänkte göra en tonfisksallad med kalkonmackor till. Så har man ingen tonfisk, ingen sallad, inga grönsaker, ingen kalkon. Och ingen annan mat heller för den delen. Så det blev en hel hög med äggvitor, gissa hur gott det är utan något till... Lite melon efteråt och ett halvt glas vatten. Inte okej.
 
Nu väntar jag på att kunna åka och handla. Får väl se vad för matvaror som finns kvar i butiken såhär en söndagkväll...

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
26 May 2013 - 21:36
............................................................................................................................................................................................................

Trist att missa Wienerbröden :) Men, har man ett mål så är det väl bara att hålla sig till det.

Kramp brukar vara ett tecken på mineralbrist... typ att man missat något i kosten.

Svar: Jaa det sööög haha men du har så rätt. Det är "bara" 31 dagar och det borde man klara. Det jobbiga börjar gå över nu lite tror jag, 3 dagar kvar, känns mycket mindre än 4!
Liie

2
► Bara anna
27 May 2013 - 08:40
............................................................................................................................................................................................................

Nu finns du med på min blogg! Länka gärna tillbaka.
Ett sånt där budskapsarmband är jag väldigt sugen på att köpa, de är så fina. Ska tänka ut vad jag vill att det ska stå....
Ha en bra dag!
//bara anna
annacecar.blogspot.com

Svar: Åh vad roligt, tack så hemskt mycket för att jag fick vara med!! Har länkat tillbaka här http://liie.se/2013/may/5-fragor-till-mig-2.html :) Du är så välkommen så när du kommit på det perfekta budskapet :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?