VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: FitnessFighten
    16 May 2013

Totalkaos

Kategori: FitnessFighten / 2013
Här har vi en dag som gick totalt åt skogen matmässigt. Det blev en bra frukost faktiskt, med allt som behövdes, men efter det spårade det... Ganska rejält.
 
- Mellanmål: Två kokta äggvitor som åts direkt över köksbänken (alldeles för lite protein och det saknas kolhydrater)
- Lunch: En biff på 150 gram, morötter till och två knäckemackor med skinka (fattas både långsamma kolhydrater och grönsaker)
- Mellanmål: 140 gram tonfisk (ska egentligen vara 100 gram) och ett helt äpple (ska egentligen vara bara ett halvt)
- Middag: Havregrynsgröt och kiwi. Utan mjölk dessutom. Gott men KATASTROF!
 
Men höll mig i alla fall till tillåtna saker att äta, även om den här påsen jag gömt lockade nåt överjävligt. MEN JAG STOD EMOT! Har inte hållt några mattider heller. Stressig dag plus noll planering och ett ekande tomt skafferi och kylskåp och lathet var det som ställde till allt. "Skyll dig själv" vill jag nog säga till mig, gråta en stund och sen skratta och gå vidare. Fan, man står sig inte länge på en dl havregrynsgröt till middag inte. Helvete. Hungrig häst.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Linn
17 May 2013 - 16:04
............................................................................................................................................................................................................

Men så duktig du är som lyckas motstå den gömda påsen!
Bra jobbat!

Svar: Tack ;)
Liie

2
► Sofie
18 May 2013 - 20:47
............................................................................................................................................................................................................

Bra jobbat!
Jag kör själv kickstarten nu och nu har man varit galet irriterande förkyld i tre dagar, alltså ingen träning..suck!
Idag en galet stressig dag så försökte få med mig det jag kunde i form av makrill och smoothie.. Passade inga tider och freestylade mest med vad jag skulle äta.
Nu sitter man och kollar på Eurovision och sitter och tittar på godisskålarna medans jag sitter här med mitt bubbelvatten och väntar på min kesella"glass" :-)

Kämpa på vi är grymma! ;-)

Svar: Hoppas du blev frisk så du kunde fortsätta och att du blev nöjd idag med dina resultat! Så duktigt att undvika godisskålen, en fruktansvärd sits ju det där när andra käkar och man själv inte får!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?