VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER
   Catchy

    Kategori: Music
    18 Nov 2013

Catchy

Kategori: Music / 2013
Jag är inte så insatt i vad som hänt med YouTube och jag bryr mig just inte något heller eftersom jag aldrig är där mer än att se på klipp, men låten är ju helskön! Alla Googles tjänster är ju däremot rätt krångliga. Jag har använt mig av Google Analytics till exempel i flera år nu och vet fortfarande inte var man loggar in, för att komma till inloggssidan googlar jag analytics och klickar på första länken... Smidigt värre. Så jag kan lätt förstå om de krånglat till Youtube också.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
18 Nov 2013 - 22:32
............................................................................................................................................................................................................

Är lika för mig också, får lov att söka på analytics för att logga in. Tycker det är lite trist också att dom slutat visa en stor del av sökorden, nu vet man bara att någon sökt, men inte riktigt på vad. Gillar heller inte den nya funktionen i gmail, där inkorgen är delad så man måste leta runt för att hitta alla mejl. Går säkert att stänga av men orka leta efter den funktionen också…


Svar: Ja eller hur, det med sökorden är supertrist.. Går ju fortfarande att se sökningar som görs via mobiler, eller om det bara är vissa mobiler? Men det har jag hört är en bugg så den lär väl åka rätt snabbt den också. Man kan ju fortfarande se alla sökord i webmaster tools men då slås flera dagar ihop så det blir som samlat, men alltid något.
Håller helt med om gmail också, men där inne behöver jag nästan aldrig vara som tur är, har bara det kontot för att jag måste. Orkar inte heller leta, har för mig att jag gjorde det en gång men lyckades inte, finns ju sjukt många inställningar..!
Liie

2
► Grimgoth
19 Nov 2013 - 13:18
............................................................................................................................................................................................................

Det är sant, ska jag in på min G-mail, Analytics, AdSense osv måste jag googla för att komma rätt.
Google+ har jag men använder det inte sedan registreringen.
Youtube kontot är dock lättare att logga in på och förstå till viss mån, men det finns bitar som är sjukt röriga där med måste jag säga.
Sammanfattat känns det som sagt som en djungel som man inte riktigt orkar med att förstå sig på, vilket är synd för jag är säker på att det finns många bra funktioner och liknande som man faktiskt kan använda sig av.Svar: Vad skönt att höra, jag trodde det bara var jag som var så lost när det kommer till alla googles tjänster. Ja säkert finns det massor man skulle kunna använda sig av, men jag orkar inte heller sätta mig in i det. Analytics är jag ganska mycket i men tycker dom ändrar och håller på där med, och vissa gånger kommer jag in på den svenska sidan och andra gånger den engelska, verkligen djungel!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?