VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    15 Nov 2013

Ja det är inte alltid kul

Kategori: Vardagen / 2013
PENGAR. Jag har väldigt lite och tycker oftast det är helt okej, eftersom jag inte behöver så mycket saker. Men självklart finns det vissa tillfällen då jag önskar det var annorlunda, och igår var ett sånt tillfälle. Gick in på Cubus som jag alltid gör när jag är i Birsta, för att se om de fått in mina favoritstrumpor. De har inte funnits på två år och jag hade nästan gett upp hoppet, men igår så fanns de äntligen där! Det taskiga i den här historien är att jag inte hade råd att köpa dem. E t t   p a r   s t r u m p o r . Det lilla som finns måste gå till viktigare saker än ett par mysiga strumpor trots att jag sliter ut säkert tio par på en vinter. Så det var ett litet sad moment, borde inte ha gått in i affären alls egentligen men det är liksom en vana att kolla efter strumporna.
 
Om ett par veckor sägs det att företagare får tillbaka på skatten i alla fall, det blir skööönt. Allt förutom en liten summa till de få julklapparna jag ska köpa kommer dock gå in på huskontot, det är trots allt viktigast att betala sitt boende. Vad ska man med ett par strumpor till om man inte har någonstans att bo liksom? Okej, det där lät ologiskt, ett par strumpor är ju jättebra om man bor i en koja i skogen. Jag vill bo i en koja i skogen! I en trädkoja så inte rävarna kommer åt en, dom är inte så bra på att klättra i träd, det har jag sett. I alla fall inte i grannens nyplanterade träd, men det ser hysteriskt roligt ut när de försöker ;)
 
Nä hörni, nu börjar jag svamla känner jag så bäst att lägga av. Hoppas ni har en skön fredag! Själv ska jag precis ta tag i storstädning och tvätt, men det känns kul. Jag vet, jag är udda människa.
 

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Ihemmetslugn
27 Nov 2013 - 11:32
............................................................................................................................................................................................................

Här kanske kan vara ett litet tips för ekonomin och julklappar.
Om du blir medlem/kund så får du just nu 250 kr att handla för. vet inte hur länge erbjudandet kommer att finnas så var snabb :)

http://www.irispelle.se/

Svar: Tack så mycket för tipset, får kolla in det :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?