VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    27 Nov 2013

Naturligt i balans

Kategori: Tampons for free / 2013
Den här kampanjen från R.E.D.D. Free tillsammans med Lactacyd är extra rolig, för innan den kom ut fick vi Reddville-medlemmar vara med och utforma den! Det har varit omfattande undersökningar och jag deltog i sista steget då ett par förslag tagits fram och vi fick säga vad vi tyckte om dem. Jag älskar att delta i sånna undersökningar och satt rätt länge med den, så roligt. Resultatet blev det som jag tyckte bäst om, med produkterna i fokus och en enkel text, så som reklam ska vara tycker jag.
 
Vad tycker jag om Lactacyd då? När jag var liten så fanns alltid Lactacyd hemma, det var den som är riktigt tunnflytande, nästan som vatten i konsistensen och hade en svag doft av... Ingenting? Jag vet inte hur man ska förklara doften, den är parfymfri då den är för känslig hud och intimhygien men har ändå en svag doft av någonting, det är nog ingredienserna som luktar. Den här tvålen är inget jag köpt själv sedan jag flyttade hemifrån, så jag vet inte hur den har utvecklats genom åren, men tack vare denna kampanjen så har jag upptäckt att nya produkter kommit ut från Lactacyd, och jag har fått testa två stycken!
 
Duschcremen och Intimmoussen luktar likadant som den tunnflytande tvålen jag minns sen barndomen, men duschcremen är sådär härligt krämig, inte alls rinnig som duschtvålen. Moussen är fluffig, mousse kan jag tycka är en lite lustig form på en rengöringsprodukt men inte alls något sämre för det, snarare roligare :) Lactacyd är skonsamma rengöringsprodukter med rätt pHvärde, och innehåller även naturlig mjölksyra som hjälper till att bevara vår naturliga pHbalans. Jag kommer absolut använda upp flaskorna, är bra sugen på att köpa på mig lite mer och lagra också nu när det är lika billigt som vilken annan tvål som helst.
 
- Apotea.se ger 30% rabatt och fri frakt på Lactacyd om du anger lactacyd som kampanjkod i kassan!
- Tävla om ett par flaskor Lactacyd här!
- Och som vanligt, den som vill ha gratis tamponger varje månad kan blir medlem på R.E.D.D. Free!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Alice
27 Nov 2013 - 16:04
............................................................................................................................................................................................................

Attans, om jag bara hade sett det här innan jag köpte en flaska Lactacyd på Willy:s idag. :P

Svar: Nej vad typiskt! Om du brukar använda regelbundet så passa på att köpa ett par flaskor ändå vetja :)
Liie

2
► Alice
27 Nov 2013 - 20:55
............................................................................................................................................................................................................

Svar: Det skulle jag ju kunna göra i och för sig. :3

Svar: Så brukar jag göra, passa på när det är billigt så slipper man tänka på det sen :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?