VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Inredning
    19 Nov 2013

Prydnadsrenar

Kategori: Inredning / 2013
Hade ingen aning om att Zalando.se sålde saker! Hittade dom här renarna / hjortarna eller vad det är, den rosa är hela 31 cm hög, skulle passa så bra under våran julgran som alltid är full av olika sorters djur! Fast sånna här färgglada prydnader är kanske inte min grej riktigt, men jag har inte hittat någon vit ren eller annat djur som är så pass hög att den skulle passa under granen... Ännu. De blå djuren finns här förresten, vi hade blått i granen förra året och jag tror vi kommer ha det i år igen, det var väldigt skönt att titta på. Letar vidare efter vita djur, ville bara visa dom då jag tyckte dom var söta, kanske går att spraya?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Linn
19 Nov 2013 - 22:30
............................................................................................................................................................................................................

Tjusiga! Min första tanke var också om dom går att spraya vita :) är också på jakt efter en lite större ren/hjort i vitt så hojta om du hittar!

Svar: Absolut, jag hojtar till om jag ramlar över någon! :)
Liie

2
► Irene
20 Nov 2013 - 17:34
............................................................................................................................................................................................................

Såg fina vita renar fast mjuka, med silver på, ifjol i den där källarbutiken i Själevad... fanns både stor och mindre modell..

Själv gillar jag renen som står utanför Birsta City nu, men kanske liiiite väl stor :-)


Svar: Tack för tipset! Haha ja jag såg den, den skulle man haft på gården ;)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?