VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Julkalender
    30 Nov 2013

Tävling imorgon!

Kategori: Julkalender / 2013
Min rutin är förstörd (på ett bra sätt), vaknade upp imorse och det var rent och fint i hela huset! Inget att städa alls, det känns väldigt konstigt måste jag säga. Så jag håller på att förbereda 1 adventstävlingen som kommer upp imorgon! Priset håller jag hemligt en liten stund till, men kan avslöja att det är ett pris som fanns med i julkalendern förra året, och faktiskt så var det det priset som gillades av allra flest människor enligt utvärderingen! Hoppas det gillas lika mycket i år :)
 
Det kommer alltså bli en tävling varje söndag i år som pågår en vecka var, jag hinner inte med mer. Inläggen kommer hamna i kategorin Tävlingar och vinnarna presenteras i nya inlägg i Vinnare-kategorin. Jag har dock inte ordnat någon tävling för 4 advent ännu, om något företag läser detta och vill bidra med en vinst 22-29 december så maila mig vetja! liie.blogg(at)hotmail.com. Annars knåpar jag ihop något eget.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?