VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Gratis saker
    28 Oct 2013

Beställ gratis massageolja!

Kategori: Tips - Gratis saker / 2013
Fick ett mail om jag ville sprida denna kampanjen som oliverocheva.se kör just precis NU samtidigt som tvgalan "Tillsammans mot cancer" går. Det är väl inte ofta jag länkar till en sida med sexleksaker (och dessutom gör det gratis!) men jag tyckte det här var en bra och annorlunda kampanj, så den sprider jag gärna vidare. Dessutom tyckte jag webshopen var trevligt utformad, ser mer ut som ett apotek än en en shop som säljer sexleksaker och det gillar jag verkligen.
 
Har själv precis klickat hem en gratis massageolja, de har haft lite tekniska problem under första timmen, gissar på att det var stort tryck, men nu funkar det, så in och beställ! Det är gratis frakt också.
 
Har för övrigt "Tillsammans mot cancer" på i bakgrunden här, jag pallar inte att sitta framför, jag gråter bara till sånt här, och det behöver jag inte just nu.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?