VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    21 Oct 2013

Ett litet resekit

Kategori: Tampons for free / 2013
Praktiska saker är ju det bästa jag vet. En ihopfällbar bortse och en supertunn spegel kommer absolut till användning på resor, tack till R.E.D.D Free och HPV-vaccin.se för det!
 
Eftersom jag redan skrivit två gånger (om vikten av att gå på cellprovskontroller, lite frågor och svar) tidigare om HPV, världens vanligaste sexuellt överförbara virus så vet jag inte riktigt vad jag har att tillägga. Det finns som sagt ett vaccin mot detta virus som orsakar bland annat livmoderhalscancer och kondylom. Vaccinet är gratis för yngre flickor genom skolan, och de som ännu inte fyllt 27 behöver inte betala fullt pris tack vare högkostnadsskyddet.
 
Jag har dock bestämt mig nu, jag kommer inte vaccinera mig. Är snart 28 år och får därmed betala fullt pris, och behöver lägga pengarna på andra saker. Jag är också sån som inte gärna tar mediciner eller vaccinerar mig om jag inte absolut måste, är väldigt försiktig av mig så jag brukar chansa på att jag klarar mig i alla fall. Dumt eller inte det finns det nog delade åsikter om, men alla gör ju som de vill :) Jag går däremot alltid på mina cellprovskontroller, DET ÄR VIKTIGT!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?