VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Badrummet, Leva enkelt
    28 Oct 2013

Göra-slut-start

Kategori: Badrummet, Leva enkelt / 2013
Den här veckan ska jag försöka få in någon slags rutin på att göra slut på produkter som bara står i badrumsskåpen. Brukar inte använda så mycket hudcremer, hårstylinggrejer, olika duschprodukter osv, utan jag jag har ett fåtal som jag fastnat för, men nu ska jag försöka använda upp de som bara står och skräpar så jag kan slänga förpackningarna sen. Jag har t.ex en liten klick schampo kvar i en flaska som egentligen ska användas utomland, då man har solblekt hår med sand och salt i. Men det kan man ju inte spara på hur länge som helst så ikväll ryker det. Likaså en bodyscrub som stått i duschen hur länge som helst, den tar slut på ett par duschar, bara man använder den!
 
Något som brukar skapa bekymmer i min hjärna och liksom motstrider det jag stävar efter när jag håller på att rensa är... Vad ska jag fylla skåpen med sen? Det kommer ju se jättetomt ut. Det är visserligen det jag vill egentligen, men samtidigt så känns det som att jag slösar bort en jättebra förvaringsplats när jag inte använder den. Det gillar jag inte heller, haha. Det är inte lätt att vara mig. Har du mycket onödiga produkter i dina badrumsskåp?
 
Det här är all förvaringsplats som finns i badrummet, plus ett spegelskåp lika långt som handfatsdelen. Alldeles lagomt för oss två tycker jag, hade vi haft ännu mer ställen att stoppa grejer så hade det nog funnits ännu mer skräp också. Bilden är från slutet av 2011 när vi byggde badrummet, snart är det dags att köpa en julstjärna och plantera igen!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► sannas rum
29 Oct 2013 - 20:17
............................................................................................................................................................................................................

Väldigt fint badrum, skulle också vilja ha det mer sådär! Jag borde också göra slut med mer produkter, har så mkt som bara ligger. Och det blir ju faktiskt dåligt efter ett tag!

Svar: Tackar! Vi gillar det med :) Ja men precis, slängde faktiskt tre ansiktsprodukter, hittade utgångsdatum på dem, november 2012, så de vågade jag inte ha kvar.
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?