VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Pyssel
    06 Oct 2013

Målar grejer igen

Kategori: Pyssel / 2013
Mer sprayning! Småburkarna igen, ett par testkottar, en flaska och en passepartout som jag stört mig på länge nog nu, den var alldeles för gulvit för att passa in här hemma. Sistnämnda blev dock målad med pensel, undrar just hur resultatet blir där... Tog första bästa färgburken också för jag orkade inte gå upp och leta något annat, så det blev listfärg. Halvblank med andra ord. Kanske inte det smartaste.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sheriilyn
06 Oct 2013 - 20:51
............................................................................................................................................................................................................

Ditt hår! ♥

Svar: ♥ :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?