VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    02 Oct 2013

Rosa Bandet

Kategori: Företagslivet / 2013
I fyra år har jag och mina smycken varit med och samlat in pengar till bröstcancerforskningen. I år får jag tyvärr meddela att det inte blir någon insamling, och det är inte för att jag inte vill, utan för att det verkar som att jag inte FÅR för Cancerfonden. Eller hur tolkar ni denna fråga och svar som de har på sin sida:
 
"Kan vi sälja en produkt till förmån för Cancerfonden?
- Ja, men ni får endast sälja egna produkter till förmån för Cancerfonden, inte de produkter ni är återförsäljare för. Försäljning av produkterna får endast ske på platsen för insamlingsaktiviteten, vilket innebär att kommersiella bloggar och webbaserade företag inte kan sälja egna produkter/tjänster och/eller kommunicera det"
 
Mitt företag håller ju enbart till på webben, och jag tolkar det som att jag inte får sälja mina produkter till förmån för Cancerfonden trots att de är egentillverkade. Jag har mailat dem men får inget svar och jag blir så ledsen... Jag ville verkligen vara med även i år, jag hade en riktigt fin idé på ett rosa smycke som jag tror hade blivit väldigt uppskattat.
 
Har inte sett någon information om detta tidigare år, men för mig så känns det ganska viktigt att göra rätt och att inte bryta mot reglerna så jag får tyvärr avstå från att ge bort mina pengar till forskningen i år... Jag undrar så mycket varför de inte vill ha dem, och blir extra irriterad över att jag inte får svar! Varför ska det vara så krångligt att bidra?! Jag får nöja mig med att köpa ett rosa band i år, men mer än så har jag som privatperson inte råd med... De hade kunnat få så mycket mer :(

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Fröken M
02 Oct 2013 - 20:32
............................................................................................................................................................................................................

Det låter ju jätte tokigt !
Jag har en egen insamling som jag pushar för via bloggen, och det är ju tydligen helt ok ?!

Svar: Visst gör det! Jag tror att så länge man inte säljer något för att samla in pengar så får man pusha för den hur man vill så länge man inte säger att det är "ett samarbete med cancerfonden", men när det handlar om att jag också tjänar pengar på det så gäller helt andra regler och det är såklart förståeligt. Men tycker det är konstigt att om man har en fysisk butik så får man skriva på sin hemsida att man skänker pengar om man handlar i butiken, men jag som bara finns på webben får inte skriva där att jag skänker pengar för varje såld produkt. Så trist!
Men kul att du har en insamling! Hoppas den går bra :)
Liie

2
► Madde
02 Oct 2013 - 20:48
............................................................................................................................................................................................................

IGÅR fick jag mitt andra svart (äntligen) från supporten på rosa bandet över insamlingar. Hon skickade med samma länk som i förra mailet som jag då hade frågor runt. Hur kan de tro att jag förstår bättre bara för att de skickar med samma länk igen? aah blir så frustrerad! Synd, riktigt synd. Vi hade nog kunnat skrapa ihop lite slantar, men men...hoppas på bättre information (och bättre support!) kommande år.

Svar: Alltså jag är inte förvånad, vilka puckon! Hoppas verkligen på bättre support nästa år, man kanske ska ta och klaga lite på dem.
Liie

3
► kaffehörnan
07 Nov 2013 - 00:00
............................................................................................................................................................................................................

Vad duktig du är

Jag cyklar för barncancerfonden

Svar: Det låter ju bra det med!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?