VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Liie
    18 Oct 2013

Sex månader senare

Kategori: Liie / 2013
Idag har det gått exakt sex månader sen jag skrev det här inlägget om mitt överdrivna samlande på information. Kan glatt meddela att under denna tid som gått har jag lyckats avregistrera mig från inte mindre än 68 nyhetsbrev som jag en gång aktivt sagt ja till (regelbunden spam som skickas från "företag" som man inte vet om man vågar klicka på unsubscribelänken eller inte hör inte hit, de få som kommer in åker direkt i soporna bara). Det bästa av allt är att jag saknar inte alls informationen, och jag älskar att kunna hålla ordning i inkorgen hela tiden, det är aldrig mer än en sida mail numera. Har skrivit upp alla sidor jag avregistrerat mig från, är ju fortfarande medlem på dem och det kan vara bra att hålla koll på vilka ställen man har konton.
 
Bloggar har åkt också, massor av bloggar som mestadels skriver om kläder, shopping och de som gör reklam för produkter i varannat inlägg och tjänar pengar på det, för jag tycker helt enkelt inte det är intressant att läsa om längre. Däremot kan jag inte påstå att jag läser mindre bloggar, istället har jag ramlat över en drös med leva enkelt- och ekonomibloggar som fått flytta in i listan, och sånna som det är lite mer hjärta i liksom. Det känns mycket bättre nu, lugnare och så.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► sannas rum
27 Oct 2013 - 20:31
............................................................................................................................................................................................................

Jag måste också ta tag i det där och faktiskt säga upp massa nyhetsbrev. Det är sååå irriterande med all denna spam! Sedan vet man ju heller inte hur de lagrar våra epostadresser, kan ju vara så att man kan komma åt dem med några lätta programmeringskoder, och då är det spam på ännu högre nivå som väntar :(

Svar: Ja det är så skönt när det minskar, sen jag skrev det där inlägget har 8 stycken till åkt :) Nä men precis, jag har dock haft väldig tur tror jag, använder fortfarande samma mailadress som jag skapade 2001, och det kommer inte mer än typ ett spam i veckan in i inkorgen. Sen får jag väl en fem om dagen om diverse piller och sånt men det hamnar i skräpposten så de bryr jag mig inte om :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?