VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Bloggdesign
    11 Sep 2013

Bättre blogg med en presentation

Kategori: Tips - Bloggdesign / 2013
TIPS FÖR EN BRA BLOGG, del 2. Öka intresset genom att presentera dig själv.
 
◄ Lite annorlunda men väldig fin presentation hittar du hos Sheriilyn
 
Vill du inte ha en vanlig presentation som jag med infotext direkt i menyn kan du inspireras av Sheriilyn, och skriva något litet men som passar in på dig själv och bloggen, och sen länka till en lite längre presentation. Tycker det är viktigt att presentera sig själv, eller i alla fall skriva lite om vad man kan förvänta sig att hitta inne i bloggen. Men du skriver såklart bara vad du själv känner sig bekväm med! Det är inget fel i att vara anonym.
 
En bild tycker jag är viktigt också, gärna på dig men bloggar du anonymt passar det lika bra med en bild på något du tycker är intressant. Huvudsaken är att det finns en bild, och att det är din bild och inte någon du snott från internet så blir det personligt i alla fall.
 
Vad ska man ta med då? Intressen, vad du jobbar med, din högsta dröm? Något jag kollar lite extra efter när jag är inne på nya bloggar är vilken ålder bloggaren är i. Kanske för att jag känner mig så gammal (hela tjugosju år!) här i bloggvärlden och blir extra glad då jag hittar någon i samma ålder. Kontaktinfo är bra också, och om man kan hitta dig på fler ställen på nätet (facebook, instagram mm) så passar det utmärkt att länka dit från presentationen.
 
Det var några presentationstips! Mitt sista tips blir att inte skriva för lång text, man vill ju att alla ska orka läsa, inte bara de som är jätteintresserade av att veta mer om dig. Att skriva i punktform är också väldigt bra! Bara det finns litet att titta på och läsa i menyn, det känns hemtrevligt och personligt, tycker du inte?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► bara anna
12 Sep 2013 - 11:35
............................................................................................................................................................................................................

Nu har jag fått till mina kategorier och börjat fylla på så smått! Tyvärr lade den sig överst på sidan, hade velat ha den under min presentation, hmm, får se om jag kan fixa det.

Ha en bra dag!

Svar: Snyggt! Jag har saknat kategorier på sin blogg faktiskt, speciellt för kaninerna och för dina intervjuer med kvinnor som kan :) Jag skapade en blogspotblogg nu, har bloggar på ett par portaler bara för att se hur de ser ut så varför inte en på blogspot också! Du går in på Layout som du ser i sidomenyn när du är inloggad, så har du ju redan lagt till etikett-gadgeten så nu är det bara att klicka på den, hålla in musknappen och dra den dit du vill ha den så flyttas den :)
Liie

2
► Sheriilyn
12 Sep 2013 - 18:21
............................................................................................................................................................................................................

Blev positivt överraskad över att du hyllade min presentation! Jag tycker om den jättemycket men har faktiskt funderat på hur den framstår för gästerna. Men då vet jag att i alla fall du tycker om den. :)

Svar: Jag älskar din presentation! Den passar dig perfekt, och citatet känns verkligen så himla mycket "du" :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?