VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Leva enkelt
    14 Sep 2013

Rensar ut spriten

Kategori: Leva enkelt / 2013
Jag vill ha så lite grejer som möjligt. Eftersom jag inte längre dricker speciellt ofta (över 8 månader sedan nu, ingen bedrift i sig eftersom jag aldrig haft några problem, men mår mycket bättre utan) så rensade jag ut litegrann för ett tag sedan. Sånt som stått länge, t.ex Baileyserna var öppnade och över ett år gamla, jag har ju vetat länge innerst inne att jag inte skulle våga dricka dem och inte heller bjuda på dem, men ändå har de fått vara kvar, med den korkade motiveringen, "dumt att slänga sprit".
 
Så nu åkte allt det på bänken plus en massa utgången öl. Hela skåpet var tidigare fyllt med flaskor och glas, nu blev det istället plats för sambons kosttillskott som stått i en öppen hylla och på bänken tidigare, så skönt att gömma undan det! Helst skulle jag vilja slänga all sprit, men allt är ju inte mitt och så länge det bara tar upp en hylla kan jag nog leva med det.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sheriilyn
14 Sep 2013 - 19:06
............................................................................................................................................................................................................

Tummen upp för det, hörrödu!

Svar: Eller hur, det känns väldigt skönt :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?