VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Blandat
    12 Sep 2013

Snygga kameratillbehör!

Kategori: Tips - Blandat / 2013
 
Såg att Cochise Design lagt upp två nyheter (de två översta) i webshopen som verkligen föll mig i smaken! En väskinsats med helsvart utsida och mönstrad insida, och en kamerarem i samma tyg, hur fina som helst. Är man mer för färg så finns det ännu mer att välja på, men jag är ju lite sådär svartvit jag så tycker om de här fyra bäst ;)
 
Och alltså, hur smart är inte en väskinsats egentligen? Man sätter ner den i sin vanliga väska så kan man ta med kameran i den utan att den ligger och skrapar mot allt annat man brukar ha i väskan. Extra objektiv får man plats med också tack vare de två insydda facken. Jag tror att man minskar stöldrisken rejält om man har en vanlig väska istället för en kameraväska. Har man en kameraväska vet tjuven direkt att däri finns det dyrbart innehåll bara av att titta på väskan, det blir inte lika uppenbart att man har med sig utrustning för tusentals kronor om man tar den i en vanlig väska. Så ett tillbehörsfodral på det så har man ju nästan allt man behöver för en fotorunda i sin vanliga favoritväska! När min ekonomi blivit bättre så kommer jag investera i en insats.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Sheriilyn
12 Sep 2013 - 18:23
............................................................................................................................................................................................................

åh, awesome tips!

Svar: Ja det finns så mycket härligt därinne :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?