VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Kontoret
    14 Sep 2013

Sorteringskväll

Kategori: Kontoret / 2013
Sitter och sorterar information. Bakom mig ser det ut såhär, gissa om jag vill krypa ner! Är så trött och skakig. Jag sover här på kontoret eftersom jag måste ha knäpptyst när jag ska sova, klarar inte ens av att lyssna på när någon andas längre, blir jättestressad. Så på det här sättet får en av oss sova ordentligt i alla fall, i och med att jag inte ligger och puttar på honom var tionde minut när han enligt mig andas "för högt". Jag har visserligen sovit ganska bra här ett tag, men dom senaste nätterna har jag börjat se saker som inte finns och vaknat upp och känt mig övervakad (men inte på ett spöklikt sätt). Så idag har jag städat lite här inne för att få ett lugnare intryck. Att ligga och titta på en smyckesverkstad i kaos är ju som inte det allra bästa om man behöver ha lugn och ro.
 
Men jag ska sortera ett tag till, har nyss tänt mitt Mango & Macadamianötljus och det ska ju helst brinna tre timmar åt gången minst så det är bara att vara vaken och få något gjort. Sitter ni också hemma ikväll?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Madde
14 Sep 2013 - 21:30
............................................................................................................................................................................................................

Åh vad mysigt det ser ut! Undrar om vi får sova där nästa gång vi kommer :)
Jag sitter också hemma, har jobbat hela dagen och kvällen men nu blev det soffan och tv:n tills Daniel kommer in. Han är ute och jobbar som vanligt :P
Trevlig kväll på dig! Hoppas du får sova ordentligt och inte behöver vakna i natt :)

Svar: Jaaa det får ni :) Men jobbar han fortfarande, stackarn.. Tack detsamma, hoppas tvkvällen var härlig :)
Liie

2
► Nisse
15 Sep 2013 - 09:08
............................................................................................................................................................................................................

Hej
Hade samma problem med min sambo. Vaknade på natten och låg och lyssnade på
hennes underliga ljud. Lösningen på problemet blev små gula hörselskyddsproppar.
Nu är det inga problem med sömnen. Värt att pröva.
Ha det bra.

Svar: Tack för att du tog dit tid att skriva, det uppskattas verkligen! :) Jag har dock provat öronproppar, men det fungerar inget bra för mig, dels har jag nog haft dåliga så jag hör ljud utifrån ändå, men också så hör jag allt som händer inuti min egen kropp mycket högre, som hjärtslag och sånt, så ligger jag och irriterar mig på mig själv också, haha. Sen finns det fler problem, som är lite mer annorlunda som det i det andra stycket här t.ex http://liie.se/2013/april/the-dreamscape.html Nä, jag är inte alltid helt normal ;)
Liie

3
► Anna
01 Oct 2013 - 02:51
............................................................................................................................................................................................................

Öronproppar är guld om man verkligen vill sova ostört. Själv sover jag jämt med öronproppar. Sover så mycket bättre och djupare när det är helt tyst. Kan verkligen rekommendera alla att testa öronproppar. De flesta skumproppar brukar dämpa för att man i stort sett inte ska höra nått när man sover. Det gäller bara att få in propparna tillräckligt djupt i öronen för att de ska dämpa bra. När propparna är i öronen ska du inte kunna se dem om du tittar rakt fram in i en spegel. Rulla först proppen så den blir en riktigt smal cylinder. Tag därefter tag i höger ytteröra med vänster hand och lyft uppåt och utåt. Då rätar du ut hörselgången. Sedan tycker du in öronproppen så långt det går och håller kvar ett finger på den i minst 10 sekunder. Ju djupare man pluggar in propparna desto mindre hör man av sin egna andning. Sen är det mycket en vanesak av att ha proppar på sig också. Ett sätt att vänja sig med ljudet kan vara att en rask promenad eller joggingtur med öronproppar på sig. Lycka till med öronpropparna du med.

Svar: Det låter verkligen som att du har koll, tack för all info! Men läskigt att stoppa in så långt, är rädd att jag inte för ut dem sen.. Men borde kanske testa, sover riktigt dåligt vid minsta lilla ljud.
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?