VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tips - Bloggdesign
    14 Sep 2013

Bättre blogg - bakgrundsfärg

Kategori: Tips - Bloggdesign / 2013
TIPS FÖR EN BRA BLOGG, del 5.
Få en bättre blogg med en bakgrund som passar dina bilder.
 
Gillar du att blogga om produkter och visa företags produktbilder? Då tycker jag du ska ha en vit inläggsbakgrund eftersom de flesta företag har produktbilder med vit bakgrund, då smälter bilden in bra i inlägget, det blir enhetligt och fint.
 
Den med rosa bakgrund ser ganska oproffsig ut enligt mig. Om bilden hade varit ännu mindre så mer rosa synts hade det varit extra fult. Det här tipset kanske inte passar alla då det just är till för de som gillar att visa produktbilder (även om jag personligen alltid tycker en vit bakgrund är finast) och de flesta har faktiskt redan vit bakgrund, men orkar inte ordna med något längre och roligare tips idag. Imorgon kommer ett bättre, lovar! :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► LILITH - boktokig mamma med Borderline
15 Sep 2013 - 13:58
............................................................................................................................................................................................................

I inläggen ska det helt klart vara vit bakgrund oavsett vilken slags blogg man har tycker jag. Framför allt för att ofta blir det jobbigt för ögonen att läsa texten om det är någon annan färg på bakgrunden.

Svar: Ja, jag det håller jag med om. Men jag kan också tycka att det kan fungera om man kan lyckas kombinera rätt färger, men de är få som lyckas. Fast vitt är ändå alltid alltid bäst!
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?