VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Vardagen
    09 Apr 2014

Ett okänt nätverksfel har inträffat

Kategori: Vardagen / 2014
Jag kommer inte in på min instagram, ett okänt nätverksfel har inträffat står det när jag försöker logga in. Blir fullständig galen och har testat allt jag kan tänka mig och inget av det här har fungerat:
 
- Att starta om mobilen
- Att installera om Instagram
- Att rensa appcachen med App Cache Cleaner
- Att stänga av och på WiFi
- Att dra ut sladdarna till nätverket och starta om helt
 
Allt det här har jag gjort i kombinationer till tusen känns det som men inget hjälper. Det verkar inte heller vara så många andra som fått det här felet enligt google så jag får inga tips på vad det kan vara. Funkar fint att logga in på andra internetkrävande appar och likaså kommer jag in via datorn på instagram.com och statigr.am till exempel.
 
Så nu undrar jag såklart, någon som vet något mer jag kan testa?
 
Uppdatering några timmar senare: Nu fungerar det igen, om det gick till sig av sig själv eller om det beror på att jag skrev allt detta som felrapportering till Instagram det vet jag inte, men bara det fungerar är jag glad.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Anonym
27 Apr 2015 - 07:58
............................................................................................................................................................................................................

Min är precis som din nu! Ja har testat allt!!! Hur lång tid tog de för din o funka igen? Vart skrev du till instagram o fel rapporterade? Mvh np

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?