VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER
   Hej

    Kategori: Vardagen
    19 Apr 2014

Hej

Kategori: Vardagen / 2014
Är det kanske dags att börja blogga igen? Det känns nästan som så, även fast jag numera tycker instagram är mycket lättsammare. Men vad har hänt sen sist då? Ja, svårt att veta. Jag kommer nämligen inte ihåg var jag berättat vad. I verkliga livet, på instagram eller här, det är lite jobbigt och att läsa bakåt tar tid.
 
Ytterligare en fördel med instagram, där syns det inte lika väl att linsen är alldeles dammig
 
Men något jag inte tror att jag sagt här är att kameran fungerar igen. Jag chansade och köpte till slut ett icke-originalbatteri eftersom jag läste om en som hade testat det och lyckats få igång den. Samtidigt som jag läste om flera som försökt med det också men inte lyckats. Det gick vägen för mig i alla fall, och efter att jag testat med det nya batteriet så satt jag in det gamla, och då fungerade det också precis som förut, jätteskumt. Men jag klagar absolut inte på att jag kom undan så billigt som strax under 300 kr den här gången och dessutom nu har två fungerande batterier. Det är något jag saknat faktiskt, ett extra batteri.
 
Annars har jag en lugn och fridfull påsk, inga måsten och inga påtryckningar. Igår städade jag sminkhörnan och sorterade mina egna smycken. Ikväll kanske jag river ut kläderna ur garderoben, det var över ett halvår sedan det gjordes nu och det är inte så snyggt på vissa av hyllorna längre.
 
Till sist så längtar jag något hemskt efter att bygga något. Mest av allt vill jag bygga en kombinerad säng och förvaringsplats, men är inte i behov av något sånt i dagsläget så det känns ju ganska onödigt. En prylhylla däremot skulle jag vilja ha.
 
Ha en fortsatt trevlig påsk!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Nisse
19 Apr 2014 - 22:18
............................................................................................................................................................................................................

Glad Påsk! Körde en annan variant med telefon jag köpte för något år sen.
Det var en Motorola smartphone med repfritt glas vilket skulle visa sig var det enda som var bra på den. Vid ett tillfälle låste den sig och när jag slog in rätt kod för fjärde
och den svarade " fel kod tre försök kvar " fick jag nog. Den åkte i golvet med väldig
kraft ( jag och andra anser mig vara en väldigt lugn person )
Efter den " reparationen " gick det att få igång den igen. Enda konstiga var att när jag
ringde upp nån så hördes bara " Hallå...........hallå........... hallå??????????? "
Visade sig att mikrofonen var trasig. Gick att använda med högtalaren vilket inte var
så trevligt. Då fick det bli min osmarta Ericssontelefon igen.
Vi skulle haft middag här ikväll men sambon blev jätteförkyld/allergisk så påsken
blir lugn här också.
Ha det bra2
► Carro
21 Apr 2014 - 19:18
............................................................................................................................................................................................................

Vad skönt att det löste sig med kameran, inte kul när den börjar strejka!
Jag måste också ta och rensa lite i mon garderob, var ett bra tag sedan nu och jag tror inte att jag använder ens hälften av allt som ligger där..

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?