VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!



Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

0 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    20 Apr 2014

Modifast

Kategori: Tampons for free / 2014
Utskick från Reddville och Modifast, mycket gott måste jag säga! Är väl inte så förtjust i att äta kostersättningsprodukter i försök att gå ner i vikt och byta ut det mot vanliga måltider, men däremot äter jag gärna sånt istället för vanligt godis då de innehåller mer nyttigt. Är ju alltid trevligt att ha något att knapra på framför tvn och istället för att ta något sockerproppat kan man ju ta något som smakar lika gott men som har mer protein och vitaminer. 
 
Ni vet ju kanske att jag gillar att jämföra saker, och därför ska vi nu jämföra Kinapuffar (bara för att det är enda vanliga godiset jag har hemma idag) med Modifast Caramel Bar. Nu blir det mycket siffror men kan vara värt att läsa ändå.
 
Kinapuffar 100 gram = 535 kcal, protein 7,8g, kolhydrater 57g, fett 30g
Caramel Bar 100 gram = 382 kcal, protein 24g, kolhydrater 49g, fett 11g
 
Lika goda båda två, men baren har en mycket nyttigare sammansätting i jämförelse. Dessutom innehåller den 12 vitaminer och 11 mineraler, kinapåsen berättar inget om några vitaminer eller mineraler. Ungefär lika mätt blir man också, av en bar på 31 gram och en kinapåse på 210 gram. Jämför man så är det extrem skillnad, ät hela kinapåsen och du får i dig 1124 kalorier, eller ät hela baren och få i dig 119 kalorier. Normalt tänker jag inte på kalorier och sånt men det är kul att kolla upp och få sig en tankeställare lite då och då. För jag äter en del godis.
 
Chokladpuddingen var god också, är tänkt att man ska byta ut en hel måltid mot en påse men jag gjorde bara lite som efterrätt. Just nu går det att köpa ett paket med 8 påsar på Modifast.se för bara 79 kr, använd koden APRIL2014, gäller till och med 28/4.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?