VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

3 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tankar
    02 Aug 2014

En ny idé - byta hantverk

Kategori: Tankar / 2014
Blir lite irriterad på mig själv, idéer snurrar i huvudet för jämnan men häromdagen kom jag på något som inte verkar finnas och kan inte riktigt släppa det trots att jag själv inte är så sugen på att starta upp något. Men vore det inte bra om det fanns en webbsida / grupp på facebook där man kan byta olika hantverk med varandra? Alla är ju bra på något liksom och att byta med varandra blir ju mindre kostsamt än att köpa, för hantverk kostar ju oftast mycket (med all rätt!).
 
Vet inte hur pass stort intresse det skulle finnas för detta, kanske är det bara jag som gillar idén pga att jag som hantverkare ironiskt nog inte har råd att köpa andras hantverk, och jag tycker det suger. Jag hade tänkt pyssla med lite av varje, lite inredning och sånt kul, nån drömfångare och kanske lite smycken som jag kan byta mot nödvändiga (och kanske mindre nödvändiga) grejer andra tillverkat. Det kräver ju förstås att den man vill byta med är intresserad av det man själv har att erbjuda och att man kan komma byta så att båda parter får lika mycket och blir nöjda.
 
En annan anledning till att jag vill göra detta är för att jag saknar litegrann att ha en hobby. När min förra hobby blev mitt jobb föll all fokus på det och jag tillverkar sällan något för skojs skull längre och det är rätt så tråkigt. Men som sagt, är själv inte så jättesugen på att starta upp något, har blivit medlem i en del facebookgrupper på sistone och ser hur admin sliter, fy alltså. Tror inte jag skulle palla att vara ledare helt enkelt och behöva tjata på vuxna människor som inte följer regler och är otrevliga mm. Fast håller man det till en liten grupp med väl utvalda personer kanske det går bättre.
 
En liten intressekoll kanske är på sin plats.. Någon som skulle kunna tänka sig att vara med i en sån grupp OM jag skulle få för mig att starta en trots allt? Eller ännu bättre, någon som redan vet av en jag kan bli medlem i?
 

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Mirano
02 Aug 2014 - 20:50
............................................................................................................................................................................................................

Om du startar en sådan grupp hade jag absolut varit intresserad, det låter ju som en jättekul idé! :D

Svar: Kul att du tycker det! Sitter och filar på lite regler och sånt nu, men mest bara för skojs skull för att se vad jag kommer fram till, får se om det blir något av det :)
Liie

2
► Madde
05 Aug 2014 - 20:50
............................................................................................................................................................................................................

Har sagt det förr och säger det igen, blir så imponerad av dina idéer! Du tänker verkligen outside the box så att säga :D Jag skulle definitivt vara med i den gruppen!

Svar: Åhh tack vad fint sagt! Just nu får det vänta dock, hoppas fortfarande på att hitta någon befintlig grupp för att slippa vara ansvarig.. :p Men om det blir nåt framöver så får du veta :)
Liie

3
► bara anna
06 Aug 2014 - 08:15
............................................................................................................................................................................................................

Det där låter intressant....

Svar: Vad kul att du tycker det! Önskar jag hade tiden och orken att dra igång något, men just nu får det vänta då det känns som att jag inte riktigt kommer hinna med att vara ansvarig för en sida. Men om det blir något framöver så hör jag av mig så du får veta :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?