VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

10 st

ÅSIKTER

    Kategori: Jag vann
    19 Dec 2014

Julkalendrar och vinster

Kategori: Jag vann / 2014
Älskar att det är så mycket tävlingar i december! Roligt när vinsterna börjar komma fram. Temat för i år tycks vara beigebrunt, tre vinster varav alla i liknande nyanser.
 
- Ett set om tre produkter från Gunry vann jag i Ida-Marias julkalender, har hittills bara deltagit i tre luckor hos henne så där hade jag turen med mig minsann! God doft på dessa, fläder/vanilj!
 
- En Colour Boost i färgen blond från Be Your Moods facebook-julkalender. Man ska vara en av de första 6 som svarar när luckan publicerats, hade varit en lite bättre kalender om man fick veta dagen innan vad vinsten är imorgon. Tävlade bara i en lucka med tanke på att det är ganska drygt att sitta i en timme och uppdatera gång på gång, även om man kan göra annat på datorn samtidigt. Ville mest se om det gick att vinna, och det gick det! Hade tur också att det låg något som passade mig i den luckan.
 
- I Johannas julkalender rimmade jag till mig ett doftljus av märket WoodWick med härligt sprakande träveke. Johanna är en av dem som har bäst vinster i sina kalendrar varje år tycker jag, kolla in!
 
Och det här då, det var lite fail haha, jag som bara är med i tävlingar där vinsten är något jag behöver, vill ha eller känner att jag kan ge bort. Tävlade i Kylskåpspoesis julkalender på instagram, det är hemliga paket varje dag och jag trodde stenhårt att det skulle ligga ett sällskapsspel i denna lucka, frågan handlade om ett av deras spel och de hade taggat #spel, så lite udda var det ju när jag insåg att jag hade vunnit tre isformar på temat halloween. Men det är ju förstås alltid kul att vinna :) Kanske kan någon få användning för dem någon gång.
 
Tävlar du något i december?

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    19 Dec 2014

NaturalCycles

Kategori: Tampons for free / 2014
Att enbart en termometer och en app kan fungera som preventivmedel, det var något nytt! Kan erkänna att jag är både nyfiken och skeptisk på samma gång till NaturalCycles som jag fick genom Reddville denna månad. Ett preventivmedel helt utan hormoner.
 
Direkt när man vaknar ska man mäta sin temperatur med termometern, lägga in datan i appen så är det bara att kolla sin fertilitet. Visar den grönt sägs det att man med 99,9% säkerhet ska kunna ha oskyddat sex utan att bli gravid, visar den rött ska man använda kondom.
 
Jag har inte testat detta ännu, 14 år på samma p-piller som fungerat bra är svårt att göra sig av med. Är också väldigt rädd för vad som ska hända med kroppen om jag slutar. Kanske blir min väldigt lilla och väldigt regelbundna mens mer och oregelbunden. Kanske går jag upp massor i vikt. Kanske hyn förändras till det värre. Men kanske kan jag må bättre också? Det vet man ju inte och visst vore det skönt att slippa äta piller varje dag, för tar jag dem inte vid rätt tidpunkt mår jag illa resten av dagen. Men så är mina p-piller billigare än abonnemang på NaturalCycles, och det spelar också in. Så jag är väldigt kluven på om jag ska våga mig på detta, på något sätt känner jag mig inte helt bekväm med att en termometer ska kunna berätta om jag kommer bli gravid eller inte. Hade jag varit 18 hade jag nog kört på, men på äldre dar har jag blivit rädd och skeptisk till det mesta som kan medföra stora förändringar i livet haha.
 
Någon fler som fått detta paket och har några åsikter? Har ni testat?

18 st

ÅSIKTER
   Juligt

    Kategori: Vardagen
    06 Dec 2014

Juligt

Kategori: Vardagen / 2014
Nu har julångesten börjat dyka upp i drömmarna också. Inatt drömde jag att jag fortfarande städade badrummet vid 21 på självaste julafton för att jag inte hunnit med mig, och hur mycket jag än skrubbade så hände absolut ingenting. Tror nog ni vet den där känslan man kan ha i drömmar, hopplösheten när man bara står still. Hemskt.
 
Gissar på att jag kanske är lite nervös över att ha julafton hemma i år. Trots att jag vet att det inte är något att vara nervös över, det blir väldigt få personer och alla är ju snälla. Det blir dessutom knytkalas men jag oroar mig nog lite över maten ändå, kanske är det jag som ska koka potatisen? Jag kokade potatis idag till mig själv men hur kul är det att bjuda på hårda eller överkokta potatisar? Som man saltat för mycket. Eller saltar man ens potatis? Självförtroendet när det kommer till matlagning är verkligen NOLL. Bror får komma lite tidigare och hjälpa mig tror jag visst.
 
Men jag ser fram emot en jul hemma också! Det blir mysigt, och en kul utmaning att få lite julstämning här, speciellt med en dekorationsbudget på ungefär 0 kr. Jag är väldigt taggad på det, på riktigt. Något jag velat göra sedan en tid tillbaka är just det, ordna något festligt, helst ett bröllop, med enbart egengjorda dekorationer av material som redan finns hemma. Men det har känts lite dumt att gifta sig bara på grund av det.. ;) Så en julafton blir ju helt perfekt. Hur dekorerar ni inför en julafton hemma?