VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Tampons for free
    19 Dec 2014

NaturalCycles

Kategori: Tampons for free / 2014
Att enbart en termometer och en app kan fungera som preventivmedel, det var något nytt! Kan erkänna att jag är både nyfiken och skeptisk på samma gång till NaturalCycles som jag fick genom Reddville denna månad. Ett preventivmedel helt utan hormoner.
 
Direkt när man vaknar ska man mäta sin temperatur med termometern, lägga in datan i appen så är det bara att kolla sin fertilitet. Visar den grönt sägs det att man med 99,9% säkerhet ska kunna ha oskyddat sex utan att bli gravid, visar den rött ska man använda kondom.
 
Jag har inte testat detta ännu, 14 år på samma p-piller som fungerat bra är svårt att göra sig av med. Är också väldigt rädd för vad som ska hända med kroppen om jag slutar. Kanske blir min väldigt lilla och väldigt regelbundna mens mer och oregelbunden. Kanske går jag upp massor i vikt. Kanske hyn förändras till det värre. Men kanske kan jag må bättre också? Det vet man ju inte och visst vore det skönt att slippa äta piller varje dag, för tar jag dem inte vid rätt tidpunkt mår jag illa resten av dagen. Men så är mina p-piller billigare än abonnemang på NaturalCycles, och det spelar också in. Så jag är väldigt kluven på om jag ska våga mig på detta, på något sätt känner jag mig inte helt bekväm med att en termometer ska kunna berätta om jag kommer bli gravid eller inte. Hade jag varit 18 hade jag nog kört på, men på äldre dar har jag blivit rädd och skeptisk till det mesta som kan medföra stora förändringar i livet haha.
 
Någon fler som fått detta paket och har några åsikter? Har ni testat?

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Beatrice Jakobsson - Julkalender
25 Dec 2014 - 20:39
............................................................................................................................................................................................................

Sv: Tack själv att du var med och hoppas du haft en bra jul! :)

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?