VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Företagslivet
    03 Feb 2014

Alla hjärtans dag

Kategori: Företagslivet / 2014
Har suttit några timmar med bildredigering och att fixa nya produkter i webshopen inför alla hjärtans dag! Men allt kommer upp imorgon när jag vaknat, måste låta texterna vila lite och läsa igenom igen imorgon, med ny fräsch hjärna så jag inte skrivit något galet. Det blir i alla fall tre varianter av sånt som redan finns i shopen, men mer valentine-igt, och till ett bättre pris :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Emely Tuväng Korabik
05 Feb 2014 - 11:50
............................................................................................................................................................................................................

Svar: Ja det har du ju rätt i.. haha vad dum jag är och tänker att bara för det är hus så är det stort. :P Jag får skylla på sömnbrist!

Svar: ;)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?