VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Information
    15 Feb 2014

Bättre leveranstider

Kategori: Information / 2014
Igår uppdaterade jag leveranstiderna för Drops of Light till det bättre! Hittade ett blogginlägg som en kund skrivit som fick mig att tänka lite. Hon tipsade om massa saker att köpa i alla hjärtans dag-present och där fanns två stycken smycken från Drops of Light med kommentaren SNABB LEVERANS, bland annat. Då tänkte jag bara, ja, jag har ju faktiskt oftast snabb leverans. Varför skriva ut att jag tar 2-7 vardagar på mig när det för det mesta levereras inom ett par vardagar bara?
 
 
Det har varit som en försäkring att ha längre leveranstid med tanke på att jag är ensam och tillverkar allt på beställning, att inte behöva göra någon besviken om man inte hinner med sig. Men nu har jag hållit på med webshopen i snart tre år och jag är så pass säker på det jag gör att jag känner att jag kan korta ner tiden. Leveranstiden är trots allt väldigt viktig för en del (mig bland annat) och jag tror faktiskt att kunder kan ha backat när de sett att det tar tid innan varan kommer. De vet ju inte om att jag oftat överraskar med snabbare leveranstid. Hur tänker ni när ni handlar på nätet, hur stor betydelse har leveranstiden för er?
 
Leveranstiden är numera istället 1-5 vardagar istället för 2-7. Fortfarande en liten försäkring ifall någon smyckesdel skulle ta slut eller så, men det här kommer inte bli några problem att hålla. Får se framöver om jag kortar ner den ytterligare en dag.
 
Stort tack också till Malin för att Drops of Light fick vara med i ditt collage, och tack för de värmande orden!

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
15 Feb 2014 - 19:58
............................................................................................................................................................................................................

Ja, jag kollar ofta på leveranstid är till och med beredd att betala mer om det är exakt samma vara men den ena butiken har längre eller "diffus" leveranstid. Hade också en liten kamp med posten här för dom lyckades fördubbla eller tredubbla leveranstiden sista biten hit från en leverantör. Men nu funkar det och jag har oftast grejerna på två dagar precis som det ska vara och alltid var innan problemet uppstod.

Svar: Ja men så kan jag också känna, då var jag inte helt ute och cyklade då :) Jobbigt när saker ska ta så lång tid på sig, tur det löst sig! Att bara vänta på grejer är ju typ det tråkigaste som finns.
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?