VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

2 st

ÅSIKTER

    Kategori: Köket
    06 Feb 2014

Det går av sig själv

Kategori: Köket / 2014
Vad var det jag sa i förra inlägget?! Renoveringen går av sig själv när man bara satt igång! Om gifbilden av någon anledning inte skulle fungera försvinner poängen med det här inlägget... Så kan berätta också att det känns väldigt bra nu, både golvlister i köket och fint runt fönstret! Jag rekommenderar alla att ta tag i småsakerna som är ofärdiga hemma, det BLIR mycket fräschare med lister och det där sista som man ibland kanske skjuter upp eftersom man kan leva i hemmet ändå. Ska själv försöka komma ihåg det. Det säger jag visserligen varje gång vi fixar något... :)

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Alice
06 Feb 2014 - 21:24
............................................................................................................................................................................................................

Snyggt!

Svar: Man tackar :)
Liie

2
► Sheriilyn
06 Feb 2014 - 23:54
............................................................................................................................................................................................................

Haha, stolen som ilade fram till sin plats <3 Magi! Tänk om det var så lätt, vad fint man skulle ha det jämt då. Gillar ert köksgolv förresten!

Svar: Ja om det ändå var så enkelt! Köksgolvet är finare än vad det är bra tyvärr, känns lite skumt i skarvarna men man kanske inte kan förvänta sig värsta kvaliten när man köper klickgolv på byggmax :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?