VÄLKOMMEN TILL LIIE.SE!Menyn finns längst ner, scrolla eller klicka här :)

1 st

ÅSIKTER

    Kategori: Övrigt
    18 Feb 2014

En ö full av kaniner

Kategori: Övrigt / 2014
För någon vecka sedan fick jag höra talas om en ö full av små dvärgpingviner, och nu fick jag nys om en kaninö! I WANT TO BE THERE!! Tänk vad mysigt med hundra kaniner som sträcker sig efter en sådär. Eller skulle man bli lite skraj trots allt? Det är ju ändå väldigt många små gnagare och de kanske inte är lika vänliga som de ser ut? Eller så är dom det :)
 
 
Hittade klippet via Dailybunny.org, där kan man läsa lite mer om ön om man vill.

DENNA BLOGG ÄR AVSLUTAD
BESÖK GÄRNA MIN NYA AKTIVA BLOGG LIIELARSSON.SE NÄR DU LÄST KLART HÄR INNE :)

1
► Patrik
18 Feb 2014 - 18:41
............................................................................................................................................................................................................

Måste vara kul med alla dessa kaniner, har aldrig sett så många på ett ställe förut.

Kan kaniner simma? Annars borde det ju vara ganska enkelt att göra en kanin-ö. Är väl bara att ha några hanar och honor och landsätta på en ö så får dom göra som kaniner gör, kaniner.

Svar: Inte jag heller! Galet många. Kaniner brukar inte simma tror jag, har hört att man ska väl helst inte blöta ner dem men har sett kaniner som flyter runt i pooler på youtube, lite festligt. En egen kaninö vore inte fel och som du säger, borde inte vara svårt att skapa :)
Liie

Tyckte du om det här inlägget på något sätt?
Berätta det då! Hur ska jag annars veta vilka inlägg jag borde fokusera mer på? Jag vill ju gärna dela med mig av sådant andra kan ha användning för, men bara om jag vet att någon faktiskt vill läsa om det.

Du får ett mail när jag besvarat din kommentar!
Jag svarar på alla kommentarer med blogg.se's svarsfunktion, svaret dyker då upp under din kommentar. Kan du inte signera, skriv då in din mailadress i fältet för e-post så får du automatiskt ett mail när jag svarat.

Efter att jag svarat kikar jag in på din blogg också :)
Skriv med andra ord inte "besök gärna min blogg också" i din kommentar, besökstiggare besökes inte i ren protest. Skriv något o-spammigt så får du ett klick tillbaka och en kommentar om jag hittar något jag gillar :)
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentar:

   Kom ihåg mig?